FUNCTIE   Projectleider (FT)

 

Hou je van organiseren, plannen, regelen en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt? Dan zijn wij bij MAAQ op zoek naar jou!

 

WIE IS MAAQ?

MAAQ design + build richt zich op het adviseren over en ontwerpen en realiseren van verbouwingsprojecten voor winkelcentra, kantoor- en horeca omgevingen. Dit kan variëren van een volledige renovatie of verbouwing van een kantoorpand tot het ontwerpen en plaatsen van een winkelinterieur of het realiseren van een bewegwijzeringsplan in een publiek gebouw. MAAQ staat garant voor een hoog kwaliteitsniveau, een groot invoelend vermogen en een uitgebreide kennis van materialen en technieken. MAAQ staat voor interieurs met de uitstraling, sfeer, representativiteit én de gebruiksmogelijkheden die passen bij het karakter van elke werkomgeving.

 

WAT GA JE DOEN?

In de rol van Projectleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten. Je houdt je bezig met de voorbereidende werkzaamheden zoals, tekenwerk, maatvoeren, calculeren plannen en uitbesteden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de realisatie, het bijsturen hiervan en de begeleiding op locatie.

Je draagt zorg voor een efficiënt proces en bent budget verantwoordelijk. Indien er zaken anders lopen dan gepland ben jij verantwoordelijk voor het voordragen en uitvoeren van oplossingen waarbij rekening gehouden wordt met het belang van onze opdrachtgever. Jij speelt een belangrijke rol en bent verantwoordelijk voor een positief financieel eindresultaat.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

o  Iemand met HBO denk en werkniveau;

o  Iemand met technische achtergrond en affiniteit met interieurbouw/afbouw;

o  Iemand met 5 jaar projectleiders ervaring in de branche;

o  Iemand met ervaring met MS Office: Word, Excel, Outlook en MS Project;

o  Iemand die tussen de mensen staat en leidt op een natuurlijke wijze;

o  Iemand die klantvriendelijk is en geen 9-5 mentaliteit heeft.

 

JIJ BENT IEMAND DIE:

o  Graag regelt en organiseert;

o  Kritisch, pro- actief en flexibel is;

o  Een teamspeler en stressbestendig is;

o  Goede sociale & contactuele vaardigheden heeft;

 

WAT BIEDEN WIJ:

o  Een afwisselende rol waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt;

o  15 professionele en gemotiveerde collega's die bijdragen aan jouw succes en ontwikkeling;

o  Prima arbeidsvoorwaarden w.o. een onkosten- en pensioenregeling

REAGEREN?

Ben jij na het lezen van deze advertentie enthousiast geworden? Stuur dan uiterlijk voor 28 februari 2019 een brief met bondige cv naar MAAQ design + build, t.a.v. Janny van den Bovenkamp, Leerlooierstraat 5, 2984 BK in Ridderkerk of  per e-mail: administratie@maaq.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.