FUNCTIE  Interieurarchitect / Ontwerper (FT)

 

Wij zijn op zoek naar een betrokken, taakvolwassen en enthousiaste collega die ons creatieve team komt versterken.


WIE IS MAAQ?

Ontwerpen, begeleiden en bouwen van Turn-key projecten, dat is de kern van de diensten van MAAQ design + build en dat alles onder één dak.  Op basis van de eisen en wensen van de klant doen wij volledige renovaties, inrichtingen en bewegwijzering projecten binnen de vastgoed branche, denk daarbij aan kantoren, leasure- en retail.  Zo hebben wij bijvoorbeeld gewerkt aan Holland Casino Rotterdam/ Amsterdam/ Utrecht, de Jack Daniels lounge in de Ziggodome en de bouw van het nieuwe restaurant “the Millèn’’ in het Marriott hotel in Rotterdam.

WAT GA JE DOEN?

We streven met ons team naar het leveren van kwaliteit en hechten veel waarde aan het opbouwen van langdurige klantrelaties. De projecten die de ontwerp afdeling passeren zijn uiterst breed georiënteerd. De variatie zorgt voor een inspirerende afwisseling. Ons professionele team is toegankelijk, er wordt heel hard gewerkt maar we hechten ook veel waarde aan een informele werksfeer. Als interieurarchitect werk je zowel zelfstandig als in teamverband aan projecten van concept t/m de bestekfase. Je bent een sparringpartner die met passie voor vormgeving ideeën kan aandragen in de ontwerp en voorbereidende fase van projecten, zowel grafisch als architectonisch.


Wie zoeken wij?

Je bent in staat snel te schakelen in een grote diversiteit aan uiteenlopende projecten. Kortom je bent een duizendpoot met veel gevoel en affiniteit voor design en interieur. Je bent communicatief, enthousiast en een harde werker. Je heb schriftelijk en mondeling contact met externe partijen en bent onderdeel van de voorbereidende werkzaamheden.


Jij bent iemand die!

o  Niet verlegen zit om inspiratie en bruist van de ideeën;

o  Technische kennis en inzicht in het bouwproces heeft;

o  Kritisch, pro- actief en flexibel is;

o  Een teamspeler en stressbestendig is;

o  Goede sociale & contactuele vaardigheden heeft;

o  HBO werk- en denkniveau in de richting interieur architectuur;

o  Goede beheersing van relevante software zoals Sketchup, AutoCad,  Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Word, Excel en Office;

o  Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

o  Je bent woonachtig in de Randstad.

 

Wat bieden wij?

o  Een afwisselende rol waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt;

o  15 professionele en gemotiveerde collega's die bijdragen aan jouw succes en ontwikkeling;

o  Prima arbeidsvoorwaarden w.o. een onkosten- en pensioenregeling

REAGEREN?

Ben jij na het lezen van deze advertentie enthousiast geworden? Stuur dan een brief met bondige cv naar MAAQ design + build, t.a.v. Janny van den Bovenkamp, Leerlooierstraat 5, 2984 BK in Ridderkerk of  per e-mail naar: janny@maaq.nl.  Tevens verwijzen wij naar onze website voor verdere informatie over ons bedrijf : www.maaq.nl.  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gehonoreerd.