FUNCTIE   Interieur Architect (FT)

 

Wij zijn op zoek naar een betrokken, taakvolwassen en enthousiaste collega die ons creatieve team komt versterken.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Wij zijn op zoek naar een betrokken, zelfstandige en enthousiaste collega die ons creatieve team komt versterken. Als Junior assisteer je de interieurarchitect bij ontwerp, teken- en voorbereidende werkzaamheden zowel in 2D als in 3D.Je bent een sparringpartner die met passie voor vormgeving ideeën kan aandragen. Je bent in staat om snel te schakelen binnen de diversiteit van verschillende projecten. 
Kortom, je bent een duizendpoot met veel gevoel en affiniteit voor design en interieur. Je bent communicatief, enthousiast en  een harde werker. Je werkt zelfstandig aan kleinere projecten en aan deelopdrachten voor de grotere projecten. Je hebt schriftelijk en mondeling contact met externe partijen en voert een deel van de voorbereidende werkzaamheden uit. 

 

OVER MAAQ

Ons team streeft naar het leveren van kwaliteit, daarnaast hechten we veel waarde aan het opbouwen van langdurige klantrelaties. De projecten die de ontwerpafdeling passeren, zijn uiterst breed georiënteerd. Van het inrichten van kantoren, lobby’s en horecabedrijven tot het ontwerp van buitenruimtes. De variatie aan opdrachten is afwisselend en inspirerend. Ons professionele team is compact en toegankelijk, naast heel hard werken vinden we humor en een goede informele werksfeer heel belangrijk.

 

FUNCTIE-EISEN

- hbo werk- en denkniveau in de richting interieurarchitectuur;

- Goede beheersing van relevante software zoals Sketchup, AutoCad, Adobe Photoshop, Illustrator, 
   Indesign, Word, Excel en Office;

- Technische kennis en inzicht zijn een pré;

- Je kunt goed schakelen op alle niveaus;

- Je bent een echte teamplayer;

- Stressbestendige en flexibele werkhouding;

- Goede communicatieve vaardigheden;

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

- Je woont in de Randstad.

 

ARBEIDSVOORWAARDEN

- Een collegiale werksfeer binnen een team van circa 15 vaste medewerkers; 

- Uitdagende en afwisselende werkzaamheden;

- Prima arbeidsvoorwaarden, onder andere een onkosten- en pensioenregeling.

 

REAGEREN?

Ben jij na het lezen van deze advertentie enthousiast geworden? Stuur dan een motivatiebrief met bondige cv naar MAAQ design + build, t.a.v. Janny van den Bovenkamp, Leerlooierstraat 5, 2984 BK in Ridderkerk of per e-mail naar: janny@maaq.nl. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op de website: www.maaq.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gehonoreerd.