FUNCTIE   Accountmanager New Business (FT)

 

Word jij gedreven door commercieel succes? 

DE UITDAGING?

Ben jij in staat om; jouw commerciële gedrevenheid, creativiteit, technisch inzicht en gevoel voor interieur slim te verbinden? Klantvragen door te vertalen naar de meest aantrekkelijke of best passende interieuroplossingen? Commerciële kansen te signaleren, creëren en benutten? Heb jij een voorliefde voor projectmatig werken? En zie jij het als uitdaging om een gebouw of project een eigen karakter te geven?  

OVER MAAQ

MAAQ design + build richt zich op het adviseren over en ontwerpen en realiseren van verbouwingsprojecten voor kantoor, winkelcentra - en horeca omgevingen. Dit kan variëren van een volledige renovatie of verbouwing van een kantoorpand tot het ontwerpen en plaatsen van een turn-key interieur of het realiseren van een bewegwijzeringsplan in een publiek gebouw. MAAQ staat garant voor een hoog kwaliteitsniveau, een groot invoelend vermogen en een uitgebreide kennis van materialen en technieken. MAAQ staat voor interieurs met de uitstraling, sfeer, representativiteit n de gebruiksmogelijkheden die passen bij het karakter van elke werkomgeving.

JOUW PROFIEL

Om succesvol te zijn als Account Manager New Business beschik je over hbo werk- en denkniveau. Je bent als Account Manager al enkele jaren succesvol en je bent toe aan de volgende uitdaging en stap in je carrière.  Je vindt het leuk om klanten te adviseren, te bezoeken en je krijgt energie van de uiteindelijke verkoop. Commerciële ervaring in de vastgoed branche is een pré. Tenslotte is het beheersen van de Nederlandse en Engelse taal erg belangrijk. Deze job is echt iets voor jou wanneer :

  • Je prettig voelt in een klein, no-nonsense en ambitieus team;

  • Je thuis voelt in een klantgedreven en ondernemende omgeving;

  • Je beschikt over voldoende ervaring of een sterk netwerk om zelfstandig de markt te bewerken, maar ook beseft dat je samen met specialisten echt het verschil kunt maken;

  • Je affiniteit hebt met zowel de technische als design kant van de bouw;

  • Je het oprecht een uitdaging vindt om de klantvraag sterk door te vertalen naar de meest aantrekkelijke oplossing;

  • Je jezelf herkent als pionier, aanjager, inventieve denker, krachtige doener, creatieve organisator, proactieve adviseur en sterke onderhandelaar;

  • Klanten en collega’s op je kunnen rekenen.

DE ARBEIDSVOORWAARDEN

Er worden zowel goede primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden geboden en salaris afhankelijk van leeftijd, ervaring en trackrecord. Ook is er een inwerktraject met voldoende trainingsmogelijkheden. Op basis van de gerealiseerde resultaten zijn er genoeg ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Je krijgt 25 vakantiedagen en ondanks dat je voornamelijk zelfstandig aan het werk bent, kom je terecht binnen een hecht en behulpzaam team. Dit houdt in dat je collega’s voor je klaar staan en bereid zijn om je met name de eerste periode zo goed mogelijk op weg te helpen. Als accountmanager kun je zelf invloed uitoefenen op de hoogte van jouw inkomen. Het inkomen bestaat uit de volgende 3 componenten:

  • Basissalaris;

  • Provisie omzetgroei (% over de omzetgroei op jaarbasis);

  • Bonus bij realisatie jaartarget.

Daarnaast ontvang je een auto, telefoon en laptop van de zaak.

ENTHOUSIAST?

Ben jij enthousiast? Zie jij het als een uitdaging om als Account Manager New Business aan de slag te gaan? En ben jij ervan overtuigd dat je over het juiste DNA beschikt om deze job tot een succes te maken? Dan komen we graag met je in contact. Mail je CV & motivatie naar info@maaq.nl Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met André Mol via 0180 414 114