BEWEGWIJZERING OOGZIEKENHUIS ROTTERDAM

MAAQ ontwerpt en produceert betaalbare bewegwijzering voor het Oogziekenhuis Rotterdam, naar aanleiding van het ontwerp van Mijksenaar wayfinding experts.Renovatie van een voormalig winkelpand tot moderne kantoorvilla 't Kauling Huisch'.

Het Oogziekenhuis kent doorlopend interne locatiewijzigingen. Hierdoor moet de bewegwijzering frequent worden aangepast. Door de materiaalkeuzes en (zeef)druktechniek die Mijksenaar destijds bij het ontwerp maakte, was het muteren van de bewegwijzering telkens een kostbaar proces. Het Oogziekenhuis vroeg ons om een andere, minder kostbare oplossing te bedenken. Uiteraard met behoud van de oorspronkelijke functie en uitstraling.

In opdracht van het Oogziekenhuis realiseerde MAAQ een nieuwe, minder kostbare, productiemethode waarbij de oorspronkelijke kwaliteit, sfeer en uitstraling behouden bleef. Deze nieuwe bewegwijzeringsborden hangen inmiddels al enige jaren naadloos geïntegreerd tussen de oorspronkelijke borden. Op elk gewenst moment kunnen we nieuwe borden produceren en monteren.

Wat? 
Bewegwijzering

Opdrachtgever
Oogziekenhuis Rotterdam | www.oogziekenhuis.nl

Locatie
Rotterdam

Grafisch Ontwerp
Mijksenaar Wayfinding Experts, Amsterdam (bekend van o.a. bewegwijzering Schiphol)

Onze opdracht
Ideeontwikkeling, productie, bevestiging en onderhouden bewegwijzeringprogramma

Opgeleverd
2010

oogziekenhuis_rotterdam_01_hal_signing_wayfinding_maaq_design_build
oogziekenhuis_rotterdam_02_hal_signing_wayfinding_maaq_design_build
oogziekenhuis_rotterdam_03_etageoverzicht_signing_maaq_design_build
oogziekenhuis_rotterdam_04_toilet_signing_maaq_design_build

 

GERELATEERDE PROJECTEN