Lobby ALXDR Den Haag

Voor opdrachtgever PPF Real Estate is in samenwerking met NL Assetmanagement en Square Four de lobby van Alexanderveld 5-9 in Den Haag volledig gerevitaliseerd.

De oude entreehal was klein, donker en onoverzichtelijk. Een doorbraak en het betrekken van voormalige expeditieruimte bij de entreehal gaf de oplossing. Door deze ingreep is het entreegebied 35% vergroot. Zo ontstond een royale loungeruimte met diverse landingsplekken en veel lichtinval.

Bij binnenkomst zijn de wanden bekleed met verticale houten delen waarbij de puien naar de huurders zijn vergroot en voorzien van glas, waardoor er fijne doorzichten ontstaan. Ook is er veel aandacht besteed aan een prettige sfeer, door het plaatsen van een groenwand, akoestische visuals van bekende Alexanders en diverse gestoffeerde zit- en bespreekplekken. De balie, het lamellenplafond en de decoratieve verlichting complementeren het geheel.

MAAQ is van eerste schets tot en met het eindresultaat volledig verantwoordelijk geweest voor het project. We kijken terug naar een mooie samenwerking en zijn blij met de positieve reactie van de gebruikers.

Het eindresultaat “thuis op je werk” is representatief met veel daglicht en klaar voor de toekomst.

FOTO’S

Fotografie door: Malou van den Berg

 

PLATTEGROND

ALXDR  VO_30 - Photo.jpg

 

GERELATEERDE PROJECTEN