style>

BUILD

MAAQ staat voor design + build en is u dus zowel creatief als bouwtechnisch graag van dienst. Met onze eigen ontwerpstudio, eigen werkplaats en onze eigen projectmanagers bieden we een totaaloplossing en geven we meerwaarde aan ieder project.
Hoewel we u graag laten profiteren van de vele voordelen van onze design + build-totaaloplossing, kunt u in elke fase instappen.

Build: creativiteit en bouwkundig vakmanschap
MAAQ organiseert voor u het totale productie- en bouwproces. Hiervoor beschikken we over een eigen productiewerkplaats waar wij vrijwel alle onderdelen voor bouw, verbouw en restauratie voor u kunnen vervaardigen. 
Onze werkplaats bestaat uit een meubelmakerij, een metaalwerkplaats, een vinylstudio, een installatiewerkplaats en een spuiterij. Ook het (ver)bouwproces ter plekke doen we geheel zelf met eigen voormannen, eigen installateurs en een eigen wagenpark.

Flexibel
Omdat MAAQ de productie en bouw in eigen beheer uitvoert, zijn we snel en erg flexibel. Bijvoorbeeld bij projectspecifieke aanpassingen. Doordat we niet afhankelijk zijn van derden is het proces minder complex. Alle schakels zijn perfect op elkaar ingespeeld. Iedereen streeft hetzelfde na. Dat werkt sneller en leidt tot een mooi resultaat. Door onze directe aansturing houden we bovendien de productie- en bouwkosten voor u op een aanvaardbaar niveau.