BANSTRAAT AMSTERDAM

Afbouw en inrichting appartementen museumkwartier Amsterdam. Op een steenworp afstand van het beroemde Vondelpark en het levendige Museumplein realiseerde MAAQ in de Banstraat te Amsterdam (Museumkwartier) een complexe, maar zeer uitdagende opdracht voor het afbouwen en inrichten van twee nieuwbouwappartementen.

Totale afbouw en inrichting
Onze afbouwwerkzaamheden bestonden onder meer uit het aanbrengen van metal- studwanden- en -plafonds, stucwerk en vloerafwerking. Daarnaast stonden onze meubelmakers garant voor maatwerkmeubilair, variërend van inbouwkledingkasten tot houten vloeren en nachtkastjes. In het kader van woonveiligheid en wooncomfort voorzagen we de appartementen van een domotica-systeem waarin we de door ons aangebrachte huiselijke elektronica zoals verlichting, zonwering, beveiliging, taats-draaiende glasdeuren en vloerverwarming, integreerden.

Samenwerking
Voor deze opdracht was afstemming en nauwe samenwerking met onder meer de E- en W-installateur, de haarden- en audioleverancier cruciaal. Vanuit onze rol als ‘afbouwregisseur’ nodigden we hen uit aan onze tekentafel en bespraken we met hen de details om uiteindelijk tot het gewenste hoogstaande afwerkingsniveau te komen.

Tevredenheid
Het appartementencomplex in de Banstraat (in totaal zes appartementen) is ontworpen door Claessens Erdmann architecten.
De bouwbegeleiding was in handen van projectafdeling van AM Real Estate Development.
Het project vroeg om een gedegen en hoog engineerings- en uitvoeringsniveau. Dat we ruimschoots hebben voldaan aan de gestelde eisen blijkt uit de positieve respons van zowel de opdrachtgever als de bewoners van de appartementen.

banstraat_01_maaq_badkamer_interieur_ontwerp
banstraat_02_maaq_woonkamer_interieur_ontwerp
banstraat_03_maaq_greepdetail_meubel_ontwerp
banstraat_04_maaq_badkamer_interieur_ontwerp
banstraat_05_maaq_badkamermeubel_detail_ontwerp
banstraat_06_maaq_badkamer_interieur_ontwerp
banstraat_07_maaq_toiletmeubel_interieur_ontwerp
banstraat_08_maaq_inloopkast_maatwerk_ontwerp
banstraat_09_maaq_kantoor_interieur_ontwerp
banstraat_10_maaq_woonkamer_interieur_ontwerp

 

GERELATEERDE PROJECTEN