SIGNING WINKELCENTRUM HOGEVEEN

MAAQ is benaderd door MVGM Vastgoedmanagement om een plan te maken voor de signing in en op het nieuwe winkelcentrum van Leidschenveen. Het winkelcentrum bestaat uit een aantal gesloten bouwvolumes met woningen die een centraal binnenplein met winkelruimtes in de plint omsluiten. De uitdaging zit hem erin dat het aan de buitenzijde van het bouwblok niet duidelijk is dat er zich binnenin een winkelcentrum bevindt. De bewonersverenigingen bezitten samen de buitengevels en is dus hun goedkeuring nodig voor de realisatie.

MAAQ heeft met dit verschil in belangen een neutraal logo voor het centrum ontwerpen waarin de winkels worden uitgebeeld d.m.v. een shoppingbag. In het plan voor de signing is dit logo op strategische plekken rondom het blok drie maal op de blinde kopgevels geplaatst om het centrum op afstand herkenbaar te maken. Vervolgens zijn om voetgangers op een natuurlijke manier naar de doorgangen naar het binnenplein te leiden, lichtstroken in de kleur van het logo opgehangen op straatniveau. Om de ingangen nog extra te benadrukken zijn er nog banieren aan de gevels en aan masten geplaatst.

hogeveen_winkelcentrum_01_signing_impressie_ontwerp_maaq_design_build
hogeveen_winkelcentrum_02_signing_impressie_ontwerp_maaq_design_build
hogeveen_winkelcentrum_03_signing_impressie_ontwerp_maaq_design_build
hogeveen_winkelcentrum_04_signing_impressie_ontwerp_maaq_design_build
hogeveen_winkelcentrum_05_signing_impressie_ontwerp_maaq_design_build

 

GERELATEERDE PROJECTEN