WEENAHUIS WAYFINDING

In het kantoorpand Weenahuis is sinds kort op een aantal  etages een hotel gevestigd. Om de kantooretages en het hotel geen hinder van elkaar te laten ondervinden is de entreehal in tweeën gesplitst en heeft ieder zijn eigen ingang. De uitwerking van deze splitsing leverde een aanvullende wens voor bewegwijzering van de route van en naar de parkeergarage op. MAAQ is deze uitdaging aangegaan.

De entree is voorzien van een met LED verlichte gebouwnaam. De acrylaat doosletters stralen zowel naar voren als aan de zijden licht uit. De looproute zelf is bewegwijzerd door middel van gezette borden. De antraciet gepoedercoate borden zijn voorzien van een opvallend oranje volume waarop door middel van pijlen de route is aangegeven. Bij de gedeelde ingang van de parkeergarage’s is meer dan alleen de bebording op de luifels vervangen voor nieuwe gezette beplating in de antraciet / oranje kleurstelling.

De bestrating is opnieuw aangebracht en voorzien van een verhoogd gedeelte om fout parkeren tegen te gaan. Verder is de achterwand waarop vele kabelgoten en beveiliging camera’s waren aangebracht opgeruimd door een beplating aan te brengen die het mogelijk maakt ook toekomstige aanpassingen netjes weg te werken. De vervuilde bakstenen muur is schoongemaakt en met een minerale verf grijs gemaakt.

weenahuis_01_signing_wayfinding_maaq_design_build
Oude Situatie

Oude Situatie

weenahuis_03_render_signing_parkeergarage_maaq
weenahuis_04_signing_wayfinding_parkeergarage_maaq
weenahuis_05_signing_maaq_design_build
weenahuis_06_entree_signing_maaq_design_build
weenahuis_07_signing_doosletters_maaq_design_build

 

GERELATEERDE PROJECTEN