Restaurant The Millèn

Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, heeft MAAQ gevraagd om het ontwerp en de realisatie op zich te nemen voor zijn nieuwe restaurant gelegen op de eerste verdieping van het Rotterdam Marriott Hotel, in de iconische Milleniumtoren tegenover het Centraal Station.

Een prachtige opdracht waar de MAAQ DESIGN + BUILD filosofie fantastisch tot zijn recht is gekomen. Van ontwerp tot de grootschalige verbouwing en de invulling van de complete inrichting. Het eindresultaat mag er zijn: een stijl- en sfeervolle ruimte die warmte en …… uitstraalt. (plaats bied aan ……)                                                                  

Een aantal opvallende en in het oog springende elementen zijn de grote transparante wijnkast ter plaatsen van de entree, de separate en sfeervolle ‘private dining’ ruimte en de grote, ‘stoere’ open keuken.                                                                                                                                                                                          

Met dank aan en in samenwerking met Wim Severein en het Marriott, heeft Rotterdam er weer een pareltje op restaurantgebied bij. Gevestigd op de eerste verdieping van het hotel kun je hier op niveau lunchen en dineren. Door de hoge raampartijen heb je ook nog eens een mooi panoramisch uitzicht op o.a. het Centraal Station en het Groot Handelsgebouw.

The-Millen-Impressie-13.jpg
 
 

 

GERELATEERDE PROJECTEN