Winkelcentrum Het Rond, Houten

Winkelcentrum ‘t Rond in Houten heeft de afgelopen twee jaar veel veranderingen ondergaan waarbij veel is verbouwd en vernieuwd. Ook MAAQ heeft hierin haar aandeel gehad; MAAQ werd gevraagd de entrees in het centrum naar de parkeergarage te transformeren naar een nieuwe look en feel. Wederom een mooi voorbeeld waarin wij onze kracht van design & build hebben kunnen bewijzen.

De entrees van en naar de parkeergarage zijn nu voorzien van een houten lattenplafond met LED- verlichting welke op een speelse wijze hierin zijn verwerkt. Het hout loopt door op de achterwand maar wordt onderbroken door beplanting met hierin een signing voor de parkeergarage.

De zijwanden bestaan uit een voorzetwand waarachter leidingen en techniek zijn weggewerkt waardoor een strak en rustig geheel ontstaat. Rondom het houten plafond en achterwand is indirecte LED- verlichting aangebracht wat een mooi strijklicht geeft. Hierdoor ontstaat een effect alsof het geheel ‘los’ van het plafond en de wand komt.

Bezoekers in het winkelcentrum dalen nu af naar de parkeergarage door een sfeervol verlichte, levendige en groene tapis roulant.

Houten-Het Rond-Impressie 7.jpg
 
 

 

GERELATEERDE PROJECTEN