Winkelcentrum Het Rond, Houten

Winkelcentrum ‘Het rond’ heeft de afgelopen twee jaar veel veranderingen ondergaan en er is veel verbouwd en vernieuwd. Ook MAAQ heeft haar aandeel hierin gehad en is gevraagd om de entrees naar de parkeergarage te transformeren naar een nieuwe en ??? look en feel. Wederom een mooi voorbeeld waarin wij onze kracht van design & build hebben kunnen bewijzen.

De entrees van en naar de parkeergarage zijn nu voorzien van een houten latten plafond met LED-verlichting die op een speelse wijze hierin is verwerkt/opgenomen. Het hout loopt door op de achterwand maar wordt onderbroken door groen/planten met verlichte bewegwijzering voor de parkeergarage.

De zijwanden bestaan uit een voorzetwand waarachter leidingen en techniek zijn verwerkt waardoor een strak en rustig geheel ontstaat. Rondom het houten plafond en achterwand is, niet zichtbaar, LED-verlichting verwerkt wat resulteert in een mooi strijklicht waardoor het effect ontstaat alsof het geheel ‘los’ van plafond en wand komt. Bezoekers in het winkelcentrum dalen nu af naar de parkeergarage door een sfeervol verlichte, levendige en groene tapis roulant.

Houten-Het Rond-Impressie 7.jpg
 
 

 

GERELATEERDE PROJECTEN