PARKHOUSE ENTREE & LOOPBRUG

De twee etages hoge glazen entree van dit kantoorpand viel volledig weg door het op enkele meters ervoor geplaatste parkeerdek. Bezoekers moesten over een smalle loopbrug en dan langs de glasgevel van een steile trap om bij de entree te komen. Maaq is gevraagd mee te denken over een oplossing voor dit probleem. Door een nieuwe brug breder te maken en te voorzien van een dichte balustrade is de ervaring al verbeterd. Daarna is onderzocht of de loopbrug niet kon worden aangesloten op de loopbrug in de vide om zo een direct verbinding naar binnen te realiseren. Om de entree op afstand meer te laten opvallen is de ingang van de brug voorzien van een stenen poort.

parkhouse_entree_loopbrug_01_verbouwing_maaq_design_build
parkhouse_entree_loopbrug_02_verbouwing_maaq_design_build
parkhouse_entree_loopbrug_03_render_maaq_design_build.jpg
parkhouse_entree_loopbrug_04_render_bouwwijze_maaq_design_build
parkhouse_entree_loopbrug_05_verbouwing_maaq_design_build
parkhouse_entree_loopbrug_06_verbouwing_maaq_design_build
parkhouse_entree_loopbrug_07_verbouwing_maaq_design_build
parkhouse_entree_loopbrug_08_verbouwing_maaq_design_build

 

GERELATEERDE PROJECTEN