MERCURIUS & MINERVA

MAAQ is door één van haar opdrachtgevers gevraagd om het ontwerp en de realisatie te verzorgen voor de signing & wayfinding en look & feel upgrade voor beide entreegebieden van de gebouwen Mercurius en Minerva (onderdelen van het bekende Plaza ArenA complex) in Amsterdam Zuidoost.

De twee panden met verschillende gebruikers waren toe aan een update en een nieuwe identiteit. Voor de panden is er een nieuw logo ontwikkeld en aangebracht met een duidelijk herkenbare letter ‘M’. De signing en bewegwijzering in en rondom het complex hebben een nieuw design en materialisatie gekregen en passen weer volledig in het huidige tijdsbeeld.

De centrale hal van Mercurius is (verder) aangekleed met maatwerkelementen die de sfeer en geborgenheid als ook de privacy ten goede komen. Dit als aanvulling op de basisinrichting welke eerder door derden is gerealiseerd. De receptiebalie is nu voorzien van een luifel waardoor deze duidelijker opvalt. Ook is er een grote boom geplaatst en zijn aan het podium een paar mooie plantenbak elementen toegevoegd waardoor deze beter afgeschermd is en het meer uitnodigt om daar te zitten.

mercurius-1-maaq-design-build.jpg
 
 

 

GERELATEERDE PROJECTEN