INDUSTRIELICHT ONTVANGSTRUIMTE

Onze klant; Industrielicht 'professional in de verlichtingsmarkt' had al tijden de wens om de bestaande receptie, gevestigd op de 1e etage te verhuizen naar de begane grond. Fysiek leek hier in eerste instantie geen mogelijkheid voor. MAAQ heeft hiervoor een plan ingediend wat heeft geleid tot een voor de opdrachtgever zeer bevredigend eindresultaat!

De representatieve nieuwe ontvangst- en receptieruimte is tot stand gekomen door de bestaande wanden deels te verwijderen. Hierdoor ontstond een grote open ruimte met veel daglicht aan zowel voor- als ook achterzijde. Het baliemeubel voorzien van een luxe houtnerfstructuur afwerking heeft een taps toelopend volume met in de punt een deur voorzien van SOS scharnieren (niet zichtbaar verwerkt in de diktekant). 

Achter de balie is een podium gecreëerd voorzien van stoffering waarin ook de plintradiator is verwerkt. Voor de klimaatbeheersing installatie is gezocht naar een oplossing waarbij deze uit het zicht is onttrokken zonder de unit te hoeven verplaatsen. De oplossing is gevonden in een speciaal hiervoor ontworpen geperforeerd rooster waarmee ook de waardes van het klimaat beheers systeem werden gewaarborgd. In het stucwerk plafond toont Industrielicht haar eigen producten. De zijwand welke fungeert als visuele drager voor het geheel is v.v. van een full size wandvisual van bladnerf structuur, niet geheel zonder toeval een leuk bruggetje naar het onderwerp ‘verlichting’.

industrielicht_01_signing_doorsletters_maaq_design_build
Oude Situatie
Oude Situatie

Oude Situatie

industrielicht_04_werkzaamheden_maaq_design_build
industrielicht_05_render_balie_maaq_design_build
industrielicht_06_receptie_balie_meubel_maaq_design_build
industrielicht_07_detail_plafond_maaq_design_build
industrielicht_08_detail_fotoprint_muur_maaq_design_build

 

GERELATEERDE PROJECTEN