NIEUWE ENTREEHAL EDELGASSTRAAT

MAAQ heeft in opdracht van de beheerder dit object geschikt gemaakt voor multi-tenant verhuur. Door het maken van een meanderende glazen pui op de Begane Grond is er een entreehal gecreëerd. Om deze entreehal brandwerend te scheiden van de overige verblijfsruimten moest op de eerste etage de vide worden dichtgezet met een lange glaswand. Deze glaswand met borstwering is deels brandwerend en deels gewoon uitgevoerd.

Na de succesvolle verbouwing van de entreehal heeft MAAQ ook de lift hal van het kantoorpand een revisie gegeven. Ook hier zijn de brandcompartimenten aangepast om een ruimere en lichtere hal te realiseren. Met het ontwerp is MAAQ erin geslaagd om de krappe lift hal en aparte trapopgang te verbinden tot een lichte en ruime entreehal. De glazen wanden zijn onderdeel van de brandcompartimentering van het gebouw en zijn daarom 30 minuten brandwerend uitgevoerd.

edelgasstraat_01_entreehal_verbouw_kantoor_maaq_design_build
edelgasstraat_02_entreehal_ontwerp_verbouw_kantoor_maaq_design_build
edelgasstraat_03_verbouw_kantoor_maaq_design_build
edelgasstraat_04_verbouw_kantoor_maaq_design_build
edelgasstraat_05_verbouw_entreehal_kantoor_maaq_design_build.jpg
edelgasstraat_06_lifthal_oude_situatie_maaq_design_build
edelgasstraat_07_lifthal_ontwerp_maaq_design_build
edelgasstraat_08_render_kantoor_lifthal_ontwerp_maaq.jpg
edelgasstraat_09_lifthal_realisatie_maaq_design_build
Oude Situatie

 

GERELATEERDE PROJECTEN