Amsterdam | Entree 230 | Uitbreiding Lobby en buitengebied

Wens; optimaliseer het buitengebied en integreer een daarin een rokers zone.

Voorstel; Optimaliseren van het terras naast de entree met daarin opgenomen een organische vorm uit Corten staal panelen die bescherming biedt aan rokers en tevens aan het zicht is ontrokken voor bezoekers. Aan de zuidzijde van het pand is een voorstel uitgewerkt voor een uitbreiding van de centrale hal met daarin een doorgang naar een nieuw te vervaardigen afgeschermd terras. Tevens is een beplantingsvoorstel gedaan.

Maaq De Entree Ontwerp Buitenruimte Visual 2.jpg
Maaq De Entree Ontwerp Buitenruimte Visual 1.jpg
Maaq De Entree Ontwerp Buitenruimte Visual 7.jpg
Maaq De Entree Ontwerp Buitenruimte Visual 6.jpg
Maaq De Entree Ontwerp Buitenruimte Visual 4.jpg
Maaq De Entree Ontwerp Buitenruimte Visual 5.jpg